Els Amics dels Gegants necessiten portadors

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 14:15

L'entitat necessita mitja dotzena de persones per tal de poder cobrir totes les sortides. 

L’entitat gegantera del poble, amb 36 anys d’història, fa una crida per tal d’ampliar el nombre de portadors dels gegants de Matadepera. En aquests moments, només hi ha 4 persones que siguin portadors i necessitarien ser almenys 6 persones fixes, per tal de poder cobrir totes les sortides. Al llarg de l’any, els Amics dels Gegants realitzen unes 12 sortides arreu del territori, una de les quals és a l’estranger.

Actualment l’entitat està integrada per una trentena de membres, encapçalats per Carles Rusinés, com a President; Ramon Terrado de vicepresident, Xavi Hurtado com a cap de colla, i Jordi Hurtado de tresorer.

Per altra banda, aquelles persones interessades en aprendre a tocar la gralla, podran participar en el taller que s’organitzarà els divendres, a partir del mes de setembre, al Casal de Cultura. L’horari encara s’ha de concretar. Les persones que estiguin interessades en formar part de l’entitat, aprendre el ball de gegants o a tocar la gralla, poden posar-se en contacte, per correu a: amicsdelsgegantsdematadepera@gmail.com, o bé, per telèfon: 697 84 60 29.

A la dreta, la Festa Major és una de les grans diades dels gegants a Matadepera. 

Darrera actualització: 10.07.2018 | 14:50