Esther Riba deixa la direcció del Montcau

Dimarts, 7 d'agost de 2018 a les 14:20

Pati Gorina, Mariona Carreras i Laura Belles en seran ara les responsables

Després de vuit anys al capdavant de l’escola Montcau-La Mola, l’Esther Riba deixarà la direcció, tot i que continuarà vinculada al centre. Pati Gorina, Mariona Carreras i Laura Belles seran qui agafin les regnes de la nova direcció. La marxa de Riba ha coincidit amb la posada en funcionament, aquest curs 2017/18, d’un projecte d’actualització i millora del model educatiu del centre, i de la configuració en que actualment s’ha implementat. Aquest procés ha comptat amb la comunitat, famílies i alumnes, i també amb la col·laboració i assessorament expert en lideratge i innovació pedagògica de la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull

“Aquest procés ens ha constat que cal evolucionar i millorar, implementant millores docents, organitzatives i de funcionament a partir del proper curs”, han manifestat des del Grup Montcau. En aquest sentit, un aspecte a destacar serà “la nova coordinació de la formació que fomentarà el funcionament des de la transversalitat; incorporant al projecte pedagògic nous continguts curriculars de coneixements, tasques i competències, avaluables i no avaluables; i treballant amb equips didàctics per projectes”.

“Un cop arrencat el projecte, cal obrir una nova etapa i consolidar un nou equip directiu”. L’equip que dirigirà aquest nou recorregut sorgeix de la promoció de persones del propi claustre de professors, en un procés d’enfortiment intern i de creixement. Concretament, la Pati Gorina mantindrà la direcció d’educació infantil, la Mariona Carreras serà la directora d’educació primària i la Laura Belles serà la directora d’educació secundària i batxillerat.

Darrera actualització: 31.07.2018 | 13:07