Inici d'un cicle de conferències sobre valors

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 18:55

S'han programat quatre sessions que tindran lloc fins al proper diumenge 17 de febrer. 

Matadepera acull aquest mes de febrer un cicle de conferències i tallers que tractaran la relació entre la natura i l’univers, la pèrdua de valors del món contemporani, i la repercussió col·lectiva de fets individuals. Obertes a tothom, aniran a càrrec de Maria Rosa Miranda i Wail el Badri i tindran lloc al Casal de Cultura i a l’Espai Blau. Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 675 68 10 36 (Isabel Renom).

La primera sessió tindrà lloc el 9 de febrer a l’Espai Blau a les 7 de la tarda. Serà una conferència que portarà per nom “Per què hem arribat fins aquí”?  Nous temps... noves eines. 

La segona sessió tindrà lloc el 13 de febrer a l’Espai Blau a les 7 de la tarda i serà una repetició de la conferència del dia 9. La tercera sessió tindrà lloc el 16 de febrer a l’Espai Blau en dues tongades: de 10 a 2 i de 4 a 6 de la tarda. Serà un taller que portarà per nom “Treballant els valors humans”. I finalment, la quarta i darrera sessió tindrà lloc el 17 de febrer al Casal de Cultura a les 7 de la tarda. Serà la presentació del llibre “Vístete de alma”.

A la dreta, Maria Rosa Miranda i Wail el Badri, entrevistats aquest dijous al "Matadepera Notícies" de Matadepera Ràdio

Darrera actualització: 08.02.2019 | 09:11