Inscripcions per a algunes convocatòries de Festa Major

Dimarts, 13 d'agost de 2019 a les 01:20

Els campionats esportius són els actes que requereixen inscripció prèvia. 

Diverses convocatòries de la Festa Major que tindrà lloc a partir del proper 29 d'agost requereixen inscripció prèvia, que es pot tancar dies abans que tingui lloc l'acte, encara que amb excepcions.

Comencem amb les novetats d’aquest any: la “Gran Gimcana per joves” té obertes les inscripcions a la pàgina http://www.motorclubsabadell.com/index.php/esdeveniments/i-gincana-autosi-trofeu-aixam-2019/ fins al 30 d'agost a les 6 de la tarda. Al campionat de Tennis les inscripcions es poden fer a oriol.garrido@cdterrassa.cat i estaran obertes fins al 27 d’agost o fins a cobrir les 30 parelles.

El Torneig de Futbol 7, que és la competició que tanca les inscripcions més d’hora: el 22 d’agost, cal fer-ho a través d’un correu a cfmatadepera@gmail.com. Aquest dia també començaran les del Torneig de Frontennis, que s’allargaran al diumenge 25 i es poden fer a les Piscines Municipals, com també les Miniolimpiades, que tindran obertes inscripcions tot el mes d’agost.

Pel que fa a la Cursa Popular, les inscripcions es poden formalitzar a les Piscines Municipals fins al 28 d'agost a les 7 de la tarda, i també al web www.mitjaterrassa.org. Malgrat això també s'admeten inscripcions els dies 29 i 30 d'agost fins les 6 de la tarda a les Piscines Municipals. Aquests inscrits no constaran a les classificacions oficials ni tampoc podran rebre cap premi. La recollida de dorsals es pot fer el divendres 30 de 18 a 21 hores, i el dissabte 31 de 10 a 1 del migdia a la botiga Decathlon Terrassa. I també el dissabte 31 al mateix Pavelló entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda.

Pel que fa al concurs de Trencaclosques, les inscripcions es fan al Casal de Cultura, des del dijous 29 d’agost al dissabte 31 d’agost. El Concurs de Dibuix i Pintura Infantil es fan al mateix dia al Casal, i el Torneig de Hoquei Sala, fins al 26 d’agost a info@m88h.com.

Finalment, les inscripcions del Torneig de Pàdel es fan a pàdel@cdterrassa.cat fins al 4 de setembre a les 10 del matí; “La Gran Animalada”, que es farà al web del Punt Jove (www.matadeperajove.cat) fins al 29 d’agost.

Hi ha competicions on no s’ha indicat la data de tancament de les inscripcions: és el cas del Torneig de Golf de Festa Major, que es farà a les mateixes instal·lacions del camp; o el Campionat de Petanca, que cal fer-les al Casal de la Gent Gran; o l’Open BTT Infantil Juvenil, que cal fer les inscripcions a BTT Sport, al carrer Sant Joan, 79 (93 787 15 49), o el Torneig de Futbol Sala, que es poden fer per WhatsApp al 654 27 86 67.

Cal recordar que el Concurs de Totxos i Maquetes ja va tancar les seves inscripcions a principis del passat mes de juliol.

Més informació a les "notes complementàries" del programa de Festa Major.

A la dreta, dues de les convocatòries que requereixen d’inscripció prèvia: la cursa popular i l'Open BTT Sport. 

Darrera actualització: 29.07.2019 | 09:02

Imatges

.