Ja es pot tornar a licitar la concessió del Bar del Casal

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament va aprovar en l’últim ple l’expedient de licitació del contracte administratiu per l’explotació el bar del Casal de Cultura. 

Des del passat dimecres 8 de febrer està obert un altre cop el termini per presentar propostes a la licitació de l'explotació del Bar del Casal de Cultura de Matadepera, que estarà obert fins a les 2 de la tarda del 28 de febrer. Les propostes es podran presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. 

En el plec de clàusules administratives s’especifica que aquest servei de bar estarà orientat a la tipologia de lloc de trobada per a persones de totes les edats i ha de permetre fer esmorzars i àpats lleugers durant tot el temps d’obertura, tant als assistents de la programació cultural del bar del Casal de Cultura com als membres de les entitats culturals o cíviques que es reuneixen a l’edifici, als treballadors municipals i al públic en general. Es defugiran les categories de bar musical, bar de copes o qualsevol altre que pel soroll o l’ambient creat, restringeixi l’accés a alguna classe de públic.

La regidora de Cultura, Núria Garcia, va explicar que l’adjudicació s’ha de fer el més aviat possible “perquè la persona actual que regenta el bar del casal es pugui retirar”. En tot cas, Garcia va assenyalar que l’actual adjudicatari s’ha compromès a mantenir el servei fins que no entri el nou adjudicatari. “No hi haurà cap buit”, va confirmar la regidora.

El valor estimat del contracte és de 36.000 € (més IVA) pels 10 anys de durada del contracte i el pressupost de licitació és de 18.000 € (més IVA) pels cinc primer anys. 

Per a més informació, us podeu adreçar a https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=searchCn&idCap=2105890

A la dreta, Lluís Arós, quan es va fer càrrec del bar, ara fa 4 anys. 

Darrera actualització: 12.02.2018 | 07:54