Ja es pot tornar a veure l'espectacle "Voyage"

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 13:30

L'espectacle es va presentar al Pavelló el passat divendres. 

L’alumnat de 2on d’ESO de l’lnstitut Matadepera va participar aquesta setmana passada en el projecte “Five days to dance” i l’espectacle “Voyage”, que es va presentar al pavelló municipal en un espectacle final que va tenir lloc el passat divendres 8 de juny i que es va poder seguir pel facebook, live de l'Ajuntament de Matadepera

“Five days to dance” ha estat un projecte de dansa teatre que, a la vegada que treballa l’expressió i la comunicació corporal dels alumnes desenvolupa l’educació emocional, millorant-ne l’empoderament i autoestima, facilitant l’expressió  dels propis sentiments i emocions a banda  d’interpretar les dels companys. Ha estat un projecte que s'ha realitzat en llengua anglesa, fet que permet donar un plus formatiu a l’alumnat. L’activitat ha funcionat com a Treball de Síntesi.

La proposta s'ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera des de la Regidoria de Joventut i Regidoria de Cultura que ha donat ple suport per dur-lo a terme a la vegada que ha de permetre impulsar la dansa dins el municipi .

Clicant sobre l'enllaç podreu veure el vídeo de l'espectacle. 

Darrera actualització: 12.06.2018 | 14:55