Jan Solans, tercer al Mundial júnior de rallies

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 13:05

El germà petit del matadeperenc Nil Solans va debutar al Rally de Suècia

El pilot matadeperenc Jan Solans, germà petit del també pilot de rallies Nil Solans va fer un esplèndid debut aquest passat diumenge al Mundial Júnior WRC. Amb Mauro Barreiro com a copilot, va aconseguir un tercer lloc en un rally complicat com el de Suècia, primera de les cinc cites que integren la categoria júnior del mundial.

El piloto suec Tom Kristensson, de 27 anys (nou més que Solans) es va emportar la victòria, seguit de l’estonià Roland Poom. D’aquesta manera, en Jan ja pensa en la propera cita del calendari júnior WRC, el Tour de Corse que tindrà lloc el 28 de març i segueix l’estela del seu germà Nil, campió del món júnior i guanyador de l’WRC3 fa dues temporades.

A la dreta, el podi del passat diumenge amb Jan Solans (Fotos: Rally Team Spain).

Darrera actualització: 20.02.2019 | 09:52