Junta Local de Seguretat a Matadepera

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:15

Ha reunit representants de la Policia, Mossos, Guàrdia Civil  i Policia Nacional.

L’Ajuntament de Matadepera va acollir aquest passat dilluns 8 d’octubre al matí la celebració ordinària de la Junta Local de Seguretat de Matadepera. En ella hi va assistir l’Alcaldessa Mireia Solsona, la regidora de governació Montse Royes, el cap de la Policia Local, Xavi Cabot, el cap, sotscap, cap d’investigació i cap de seguretat ciutadana de Mossos d’Esquadra, i representants de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia.

A l’ordre del dia, i entre d’altres temes, es va fer una valoració de com ha estat la seguretat a Matadepera al darrer any, des del setembre de 2017 a l’agost del 2018, i la dada més significativa és que han disminuït en un 4’9% els robatoris en habitatges. També s’ha anunciat la propera posta en marxa per part de l’equip de govern d’una aplicació per a mòbil que permetrà contactar immediatament, i en casos d’urgència amb la policia i a través d’un geolocalitzador. Finalment, també s'està fent un estudi per tal d'incrementar el número de càmeres de vigilància que hi ha instal·lades al municipi (actualment n'hi ha 24).  

A nivell més general, s’ha volgut advertir a la ciutadania pel que fa determinades compres a internet, ja que es produeixen estafes a l’hora de comprar en determinats portals que no ofereixen màximes garanties.

A la dreta, diversos moments de la trobada, aquest dilluns al matí, de la Junta Local de Seguretat a l’Ajuntament de Matadepera.

Darrera actualització: 09.10.2018 | 05:48

Imatges

. .