La Fira d'Artesans, acte central d'aquest matí

Dissabte, 13 de gener de 2018 a les 00:00

Hi ha mitja dotzena de convocatòries obertes a tothom. 

Les Festes de Sant Sebastià enceten aquest dissabte un atapeït calendari d'activitats que s'iniciaran a quarts de 9 del matí amb el tradicional repic de campanes i que s'allarguen fins a les dues de la tarda amb una competició d'arrossos que tindrà lloc a la Plaça de Cal Baldiró. 

Entremig, diverses convocatòries, la més destacada de les quals, la Fira d'Artesans, que un any més, el que fa divuit, estarà pels carrers i places del centre: Plaça de Cal Baldiró, carretera de Terrassa, carrer Pere Aldavert i carrer sant Joan, des de la plaça de l’Església i fins al carrer de cal Beltrà, de 2/4 de 10 del matí i fins a les 3 de la tarda. Com en altres ocasions la jornada comptarà amb diferents propostes culturals i musicals, com l'ctuació musical del grup OH Orquestra Simfònica de Terrassa i del grup revelació de l’any passat “Els Gruixuts”. També es preveu la presència de La Coronola, l'antiga força armada de Barcelona que va tenir un destacat paper al setge de 1714.

Al matí també hi haurà un Torneig de Frontó (9.00h), un Concurs de Golf (9.00h); la grimpada del pi dels nens (10.00h), i el concurs de petanca (11.00h).

Més informació sobre aquests i els altres actes del matí la trobareu al banner específic en aquesta mateixa web i també a l'agenda d'activitats.

A la dreta, la Fira d'Artesans i el Pi dels Nens, actes destacats d'aquest matí. 

Darrera actualització: 12.01.2018 | 09:33