La neu arriba a Matadepera i causa alguns problemes

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 21:20

Bombers i ADF hi estan treballant des de primera hora de la tarda 

S'esperava més el passat dijous que no pas aquest dilluns a la tarda, però el cas és que la neu ha acabat apareixent a Matadepera. Ha estat a partir de quarts de 7 de la tarda i fins just abans de les 9 del vespre. Tret de la carretera de la Mata, que ha estat tallada, i alguns veïns que no han pogut arribar a casa, no s'han enregistrat, a hores d'ara, massa complicacions. 

Bombers de Matadepera i ADF estaven en fase pre-alerta des de primera hora de la tarda, amb personal al parc esperant per si es pogués produir alguna incidència, com retirar una mica de neu de les carreteres o ajudar a algún particular a que pugui arribar a la seva llar, especialment en alguna urbanització. 

A hores d'ara, i encara que ha parat de nevar, les baixes temperatures (0º a les 9 del vespre) fan preveure una nit ben freda.  En aquest sentit, l'Ajuntament de Matadepera vol informar als ciutadans de tota una sèrie de consells, que no per sabuts, no està de més recordar:

1) Si us trobeu a casa:

- Fer un ús correcte dels sistemes de calefacció i desconnecteu els aparells elèctrics que no siguin necessaris. Si s'escau, disposeu de suficient combustible.

 - Durant les nits que duri l'onada de fred, deixar una aixeta degotant per evitar que es congelin les canonades.

 - Recomanar a la gent gran o amb mobilitat reduïda no sortir al carrer si no és imprescindible.

2) Si us trobeu a l'exterior:

- Es recomana abrigar-se bé i protegir-se sobretot la cara i el cap.

3) Si us trobeu al vehicle:

- Es recomana informar-se sempre de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària als mitjans de comunicació: TV, ràdio i internet.

- Es recomana evitar agafar el cotxe, especialment de nit, i en cas que sigui necessari viatjar amb el dipòsit ple.

- Es recomana circular per les vies principals i autopistes, i augmentar les precaucions en la conducció en funció de l'estat de la via.

En cas de necessitat podeu contactar amb la Policia Local (93 787 01 35).

A la dreta, dues imatges del centre quan estava nevant. 

 

Darrera actualització: 12.02.2018 | 21:20

Imatges

.