La Policia Local treballa en un informe estadístic de robatoris

Dimarts, 8 de gener de 2019 a les 00:05

El darrer trimestre de l’any concentra el 53% dels robatoris de tot l’any

Tal i com es va acordar a la trobada sobre l’onada de robatoris a Matadepera que va tenir lloc el passat dissabte 15 de desembre al Pavelló Primer d’Octubre, la Policia Local està treballant en la confecció de la Memòria Anual per tal de poder posar a disposició dels ciutadans i d’aquí a pot temps, de tota la informació relativa a les actuacions policials d’aquest passat any 2018.

Segons s’ha pogut saber, però, i per les dades de les que disposa la Policia Local aquest any 2018 s’han consumat un total de 105 robatoris, suposant aquests, només entre els mesos d’octubre, novembre i desembre, un 53% del total de robatoris de tot l’any.  

Amb la intenció de reduir aquests fets, la Policia Local ha efectuat en l’últim mes i conjuntament amb Mossos d’Esquadra, un total de 35 controls estàtics d’entrada i sortides de vehicles, amb un resultant de 1050 vehicles revisats. D’aquest estudi preliminar també es desprèn que s’han atès un total de 378 trucades telefòniques realitzades des de Matadepera, que han permès un total de 153 identificacions de persones i 80 identificacions de vehicles, 8 dels quals amb antecedents.

La Policia Local també vol fer constatar que gràcies a la col·laboració ciutadana, a les eines de suport per a la detecció de matrícules de noves tecnologies, i a les actuacions cos a cos dels agents de la mateixa policia i Mossos d’Esquadra, s’ha aconseguit frustrar en aquest darrer mes, un total de 4 temptatives de robatoris, practicant-se dues detencions.

Darrera actualització: 07.01.2019 | 09:34