L’atur també baixa a Matadepera a l’octubre

Dimarts, 6 de novembre de 2018 a les 13:55

Som el municipi amb el percentatge d’atur més petit de la comarca

Matadepera és la població del Vallès Occidental amb la taxa d’atur més baixa, un 4,75%, i se situa com la localitat amb el percentatge més petit de la comarca.

L’informe de l’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental indica que, durant el setembre, s’han registrat 185 persones sense feina a l’Oficina de Treball, més d’un centenar de les quals són dones. Malgrat el descens generalitzat en tots els grups d’edat, de gènere i de sectors econòmics, el número total ha pujat en quatre punts respecte al 2017.

L’evolució de l’ocupació a Matadepera ha seguit el mateix camí, aproximadament, que la resta de ciutats i pobles del Vallès Occidental. A la comarca hi ha 49.826 persones aturades, un miler menys que al mes anterior. Amb una taxa de l’11,22%, és la xifra més baixa després del Baix Llobregat. Ha disminuït en tots els col·lectius classificats per edat, i en especial entre la gent de 30 a 44 anys. D’altra banda, els serveis a la ciutadania i els dirigits al consum són els que han notat un descens més pronunciat de persones a l’atur.

Darrera actualització: 06.11.2018 | 12:49