Les inversions pel 2019 i Rosa Martínez, al “MTD Notícies”

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 13:05

L'informatiu s'emet els djous a les 8 del vespre al 107.1 de la FM

Matadepera Ràdio continua posant en antena, un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. En aquesta ocasió, s’entrevistarà al regidor d’economia i hisenda Albert Garcia Font, que comentarà les inversions aprovades al ple d’aquest passat dilluns. També passaran per l’informatiu Rosa Martinez, regidora de CUP Matadepera que va prendre dilluns possessió del seu càrrec en substitució de Joan Pizà, així com Jaume Roca, delegat del Banc dels Aliments de Terrassa que organitza per aquesta setmana el Gran Recapte. L’informatiu es completarà amb els titulars del més destacat de la setmana que portarà Pamela Martínez i s’acabarà amb l’agenda i un tema musical.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 8 de la tarda, a través del 107.1 de la FM. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la dreta, la nova regidora de la CUP Matadepera, Rosa Martínez. A sota, Martínez aquest passat dilluns, prenent possessió del seu càrrec. 

Darrera actualització: 28.11.2018 | 16:18

Imatges

.