Lliurament de premis del Concurs de Microrelats

Dimarts, 10 de juliol de 2018 a les 00:00

Jan Canet, Clàudia Tomàs i Albert Turu, els guanyadors

Com cada any, la Regidoria de Benestar Social va programar de cara a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el passat 8 de març, un cicle d’activitats que es van allargar tot fins al mes d’abril i que van incloure una escampada de llibres, un mural, tertúlies cafè, recitals de música, espectacles infantils, xerrades i tallers.

Una de les més destacades va ser una nova edició del Concurs de Microrelats que enguany ha arribat a la seva sisena edició. El lliurament de premis va tenir lloc a les dependències municipals el passat divendres 6 de juliol i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i la regidora de Benestar Social Carme Querol.  

En categoria A, per a majors de 18 anys, i dotat amb 150 €uros en metàl·lic, el guanyador va ser Jan Canet Vidal pel text “La meva mare”. En categoria B, per a menors de 18 anys, i dotat amb un xec de 150 €uros per la papereria “Croquis” la guanyadora va ser Clàudia Tomàs Reguant pel microrelat “I tinc por”. El segon premi també d’aquesta categoria, dotat d’un xec de 50 € per la papereria “Croquis” va ser pel microrelat “Torna sola” escrit per Albert Turu Capella.

Podeu llegir els relats guanyadors en un document que trobareu en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 06.07.2018 | 12:54