Maria Rosa Boix, alcaldable pel Partit Popular

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 12:50

L’anunci ha coincidit amb la visita d’Elisabeth Jiménez i Antonio Gallego

El Partit Popular de Matadepera ha escollit Maria Rosa Boix com a alcaldable de la formació de cara a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig. Boix, que repeteix com a cap de llista, encararia la seva tercera legislatura, ja que a la primera va ser la número 2, al costat de Xavier Argemí.

L’anunci de la candidatura ha coincidit amb la visita al poble, aquest dijous al matí d’Elisabeth Jiménez, vicepresidenta del Partit Popular, i Antonio Gallego, vicesecretari general d'organització del Partit Popular.

Rosa Boix ja porta uns anys en política municipal. Nascuda al 1980 Boix milita al Partit Popular des de fa disset anys i també forma part de l'executiva comarcal. Ha cursat arquitectura tècnica i arquitectura d'interiors i és també monitora d'hoquei al Club Egara. Al 2009 va ser escollida presidenta del Partit Popular a Matadepera, agafant el relleu de Carme Argilés.

Rosa Boix s’afegeix a les dues candidatures ja presentades oficialment: Mireia Solsona (Partit Demòcrata) que repeteix com alcaldable per quarta vegada, i Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya). Es dona la circumstància que per primer cop, i de moment, totes les candidates són dones.

A la dreta, Boix amb Jiménez i Gallego.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 20:09