Martínez relleva Pizà al capdavant de la CUP

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 00:20

El canvi forma part d'una nova etapa del partit per reorganitzar-se internament. 

Després de tres anys de legislatura, Joan Pizà, l’únic regidor de CUP Matadepera deixa el seu càrrec. 

Aquest és el més visible dels canvis que prepara aquests dies l’assemblea local de CUP Matadepera, amb l’objectiu de, segons fonts de la formació, “potenciar la seva activitat institucional en l’últim tram de la present legislatura”. Pizà serà substituït per Rosa Martínez, de 27 anys, vinculada a diverses entitats locals, mestra d'educació primària en l'especialitat de música i cantant i número 2 de la candidatura a les passades eleccions municipals.

Martínez tampoc és una desconeguda al consistori ja que ha donat suport a Pizà en la tasca de regidor durant aquests tres anys. Fins a final de la legislatura, el maig de l’any que ve, la nova regidora tindrà com a prioritat “augmentar les propostes presentades al ple, detectar les iniciatives i necessitats de la població, i difondre la tasca que du a terme la CUP en tots els àmbits”.

El canvi de representant a l'ajuntament respon, segons fonts de la formació a “l'obertura d'una nova etapa a CUP Matadepera, marcada per la reorganització interna de l'assemblea local.  L'objectiu d'aquests canvis és reforçar al màxim el suport a la nostra representant municipal i donar a conèixer al poble la feina que s'està duent a terme”.

Assemblea local per aquest dijous

A fi de promoure el debat sobre l'activitat de CUP Matadepera en el futur, i de fer una revisió crítica de la feina feta fins ara, l'assemblea local convoca tota la població a una Trobada Oberta que tindrà lloc aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre a l’Hotel.

Al comunicat emès per la formació, CUP Matadepera “vol reconèixer i agrair públicament la tasca duta a terme per Joan Pizà a l'ajuntament durant els últims tres anys. En Joan, imprescindible, continuarà aportant al poble la seva experiència i la seva dedicació des de l'assemblea local”.

A la dreta, Rosa Martínez i Joan Pizà, davant l’Ajuntament.   

Darrera actualització: 11.07.2018 | 15:00