Matadepera commemora el 8M amb un munt d’activitats

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 00:00

La Regidoria de Benestar Social ha programat un cicle d’activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones, que té lloc aquest 8 de març. 

El concurs de microrelats, una escampada de llibres, un mural, tertúlies cafè, recitals de música, espectacles infantils, xerrades i tallers són algunes de les convocatòries programades que s’allargaran durant tot el mes de març.

“Apostem per caminar cap a una societat igualitària”, es pot llegir a la introducció del programa editat, signat per l’alcaldessa Mireia Solsona i la regidora de Benestar Social Carme Querol, “en la que dones i homes participem en igualtat de condicions en totes les decisions que ens afecten”.

D’entre les activitats que tindran continuïtat en el temps, destaquen el sisè concurs de microrelats (del 26 de març al 16 d’abril); el mural “Xarxa per la igualtat” que s’exposarà al Casal de la Gent Gran del 5 al 23 de març; una escampada de llibres per a la igualtat a la Biblioteca (del dilluns 5 al dissabte 10), i un taller, “Repensem els contes” que tindrà lloc a les escoles Ginesta i Torredemer durant tot el mes de març.

Podeu consultar totes les activitats a l’agenda d’aquesta web.

Darrera actualització: 02.03.2018 | 11:40