'Mefistofele', d'Arrigo Boito, al cicle Una nit d'òpera

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 15:05

La sessió forma part de la 13ª temporada que organitza Jordi Simó a través de la Regidoria de Cultura.  

El cicle "Una nit d'òpera" que organitza Jordi Simó a través de la Regidoria de Cultura continua aquest divendres 13 d'abril la seva 13ª temporada operística. Com sempre, tothom és convidat a compartir alguns dels títols més selectes del repertori que s'ofereixen en reconegudes versions amb subtítols en català o castellà i que van precedides d'una breu introducció. Les sessions tenen lloc a la Sala d'Actes del Casal de Cultura a partir de les 8 del vespre.

El títol programat per aquest divendres serà “Mefistofele”, òpera amb un pròleg, quatre actes i epíleg d’Arrigo Boito, amb llibret del mateix compositor basat en el famós “Faust” de Goethe.. Va ser estrenada el 1868 al teatre de l’Scala de Milà i va constituir un considerable fracàs, el que va obligar l'autor a revisar-la. La versió revisada definitiva es va estrenar a Bolonya el 1875.

La versió que s’oferirà és una producció de l'Òpera de Baviera de 2016, amb René Pape, Joseph Calleja, Kristine Babajanyan, dirigits per Omer Meier Wellber.

Darrera actualització: 13.04.2018 | 09:00