Més obres a la Plaça de l’Ajuntament

Diumenge, 15 d'abril de 2018 a les 00:00

El trànsit en quedarà afectat i es desviaran els autobusos

Aquest dilluns 16 d’abril comença la segona fase de les obres d’asfaltat de la zona del voltant de l’Ajuntament que estaven pendents d’enllestir de l’any passat. Les obres, que està previst que s’allarguin una setmana, afectaran el trànsit, tot i que s’ha planificat perquè l’afectació sigui mínima.  

En aquesta fase, està prevista asfaltar el carrer Montserrat entre Sant Sebastià i Joan Paloma; el carrer Dolors Mir entre Ricard Marlet i Montserrat, i el carrer Ricard Marlet, entre Dolors Mir i Sant Quirze.  

Les obres es realitzaran en dos trams per tal que els cotxes puguin circular per un lloc o per un altre evitant que la zona quedi bloquejada.

L’autobús també es veurà afectat i tindrà una ruta alternativa: de Terrassa a Matadepera, entra pel Passeig de Matadepera (té una parada a l’inici de l carrer que es la que substitueix a la parada de la Guardia Civil); continua per l’Avinguda Mas Sot, gira pel carrer Sant Quirze (amb parada a la cruïlla amb Ricard Marlet que es la que substitueix a la de l’Ajuntament d’arribada, gira per Ricard Marlet i ja continua amb el seu recorregut habitual.

A la dreta, el tram que quedarà afectat. A sota, la desviació dels autobusos. 

Per altra banda, el recorregut de Matadepera  a Terrassa, baixa per Passeig Àngel Guimerà gira per Pompeu Fabra, segueix per Ricard Marlet , gira per Sant Quirze direcció Ctra. de Terrassa, gira a la carretera amb parada davant el Casal d’Avis, que es la que substitueix a la parada de l’Ajuntament de sortida cap a Terrassa, i ja segueix  amb el seu recorregut habitual fins a Terrassa.

Darrera actualització: 13.04.2018 | 11:45

Imatges

.