Nou espai familiar de joc i de lleure

Dimecres, 10 de gener de 2018 a les 14:00

A iniciativa de la FANOC, estarà situat al Casal de Cultura

La delegació local de la FANOC l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, ofereix, des d’aquest desembre, un nou espai familiar al Casal de Cultura, obert a totes les famílies, per tal de compartir temps i jocs amb els fills. La iniciativa consisteix en una sala de jocs i activitats lliures, oberta els dilluns, dimarts i dijous, de 17 hores a 18:30 hores de la tarda i està especialment pensada per tenir un espai confortable per gaudir en família durant l’hivern, ja que de seguida es fa fosc i el fred tampoc convida a quedar-se gaire estona als parcs.

Una de les promotores d’aquesta iniciativa, l’Estel Riera, explica que “per tal de poder fer ús d’aquest espai, només es demana que els infants vagin acompanyants d’algun adult, que cuidin el material que utilitzin, que no entrin menjar a dins la sala i que deixin l’espai tal i com el trobin o com els agradaria trobar-lo”.

Com que es tracta d’una iniciativa recent, encara hi ha poc material i, per això, es demana que les famílies que tinguin algun material o joc que no faci servir, el porti per compartir al nou espai.

De fet, el 25 d’octubre passat, des de la mateixa delegació local de la FANOC es va organitzar una sessió informativa sobre els ajuts que poden demanar les famílies nombroses. Durant l’acte, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa Mireia Solsona, es va explicar la funció de la FANOC i els serveis que ofereix a les famílies, així com la idea que a partir del 2018 s’espera poder potenciar el Pla +família a Matadepera, mitjançant una dinamitzadora comercial.

A la dreta, un moment de la presentació de la FANOC a Matadepera, el passat octubre. 

Darrera actualització: 10.01.2018 | 08:07