Pere Aurell i Ragna Debats guanyen sengles curses

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 19:05

La parella ha obtingut sengles triomfs aquest passat cap de setmana.

El matadeperenc Pere Aurell es va emportar el triomf a l’ultramarató, prova reina de Transvulcània Naviera Armas 2018 amb un temps de 7 hores, 37 minuts i 26 segons. I això que no va ser fins al tram final que va poder superar als seus competidors, els americans Cody Reed, Cole Watson i Morgan Elliot, als qui va avançar al tram conegut com La Caldera de Taburiente; i al rus Dmitry Mytayev, que va arribar a la meta un minut després que Aurell.

La Transvulcània està considerada una de les curses demuntanya més dures de les illes Canàries i una de les més importants d’Espanya. Amb una longitud de 74 quilòmetres i un desnivell acumulat (positiu i negatiu) de 8.525 metres, se celebra des del 2009 i compta amb la participació de molts corredors internacionals.

Mentrestant, Ragna Debats obtenia també un important triomf aquest diumenge, on es va proclamar nova campiona del món de ‘trail running´ després de vèncer Laia Cañes, la seva immediata seguidora, en un recorregut de 85 quilòmetres, 5.000 metres de desnivell acumulat i amb sortida a Castelló i arribada a Sant Joan de Penyagolosa. Amb un temps de 9 hores i 55 minuts Debats es va penjar la medalla d’or al superar per un marge de 16 minuts a la seva seguidora.

A la dreta, Pere Aurell instants després d’arribar a la meta. A sota, Ragna Debats en plena competició, aquest diumenge.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:15