Programes especials de Cap d’Any a Matadepera Ràdio

Dilluns, 31 de desembre de 2018 a les 13:10

Matadepera Ràdio acabarà l’any amb dos programes ben especials.

En el primer, s’han ajuntat tres programes de la casa, els equips del “Per no dir res”, el “Factoria Musical” i “El perruquer de Melendi”, on a partir de les 10 de la nit d’aquest 31 de desembre i per espai de 5 hores, es repassarà el que ha donat de si musicalment el 2018, recordant les millors sèries de l'any, les llistes d'èxit més destacades, els concerts més importants que han passat per casa nostra, explicant les notícies curioses més gracioses que hi ha hagut i tot això amb en Marc Clapés, l'Àlex Mata, en Víctor Hernando, l'Andrea Viedma, l'Anna Darby i en Marc González. El programa s’aturarà a les 12 de la nit per celebrar amb el tradicional raïm el nou any i a l’acabar, festa musical fins a les 3 de la matinada.

I per altra banda, Matadepera Ràdio començarà el 2019 recordant el millor de l’any que acabem de deixar enrere. Ho farà amb un programa especial de “La Llista del Per No Dir Res” que començarà aquest dia 1 a les 5 de la tarda i on per espai de 5 hores s’analitzaran quines han estat les 100 cançons més importants de l'any que deixem enrere.

Des del descobriment d’Ella Mai, passant pels èxits de Calvin Harris, Ed Sheeran o Marshmello i sense oblidar-nos del bon any dels grups de casa com Els Catarres, Doctor Prats o Buhos. 5 hores amb les 100 cançons de l'any i presentat per en Marc Clapés i l'Àlex Mata.

A la imatge, l'equip responsable de l'especial Cap d'Any capitanejat per Marc Clapés. 

Darrera actualització: 27.12.2018 | 16:03