Reconeixement esportiu a Ragna Debats

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 12:55

Debats va guanyar l'any passat tres campionats del món. 

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Matadepera va acollir aquest dilluns a la tarda un acte d’homenatge  a l’esportista Ragna Debats. De fet, era un reconeixement que havia de tenir lloc el passat 21 de novembre, però compromisos professionals van impedir en el seu moment la seva assistència. El motiu, el fet que Debats i Pere Aurell, “Lito”, la seva parella, van obtenir l’any passat diversos campionats del món. Pel que fa a Ragna, el Campionat del món del trail, el Campionat del món d’sky running i la Copa del món del món combinada sky runnning.  Pel que fa al Pere, la copa del món ultra.

L’acte, presidit per l’alcaldessa Mireia Solsona i pel regidor d’esports Quico Sala, va comptar també amb Ricard Farriol, membre de la comissió organitzadora de la Cursa Mont-rodon que va tenir lloc aquest passat diumenge.

En declaracions a Matadepera.cat, Debats ha manifestat sentir-se “molt satisfeta per aquest reconeixement, que em fa sentir molt orgullosa de formar part de Matadepera”.

Debats marxa aquest dijous a Costa Rica per a la Coastal Challenge, una competició de pretemporada que consistirà en sis etapes i que inclou una marató.

A la dreta, l’acte de reconeixement d’ahir de Ragna Debats.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 12:56

Imatges

.