Ricard Farriol i Joan Trenchs al “Matadepera Notícies”

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 13:30

L'emissora municipal també tributarà aquesta nit un homenatge Montserrat Caballé. 

Matadepera Ràdio continua posant en antena, un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. En aquesta ocasió, passaran pel programa Ricard Farriol (ADF) i Joan Trenchs (GIAM) que faran balanç de la temporada d’estiu pel que fa als incendis i les tasques de prevenció que ja han començat per al proper any. També s’entrevistarà Eulàlia Fuentes, coordinadora del curs AIUMA que comença a impartir-se la propera setmana amb el nom “Surfejar per internet”, així com Joaquim Fontboté, responsable del nou programa “Tast de vins”. L’informatiu es completarà amb els titulars del més destacat de la setmana que portarà Pamela Martínez i s’acabarà amb l’agenda i un tema musical.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre i es repeteix els divendres a les 8 de la tarda, a través del 107.1 de la FM. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

“Només clàssica” homenatja Montserrat Caballé

Per altra banda, el programa de música clàssica de Matadepera Ràdio homenatja aquest dijous a la mitjanit a la soprano Montserrat Caballé, que va morir aquest passat dissabte a l’edat de 85 anys. El programa emetrà algunes de les àries que més apreciada la cantant i que es desmarquen dels repertoris més coneguts que han sonat aquests dies, com fragments de sarsuela, òpera francesa, italiana i vienesa, i algun tema contemporani.

Només clàssica és la proposta de música clàssica de Matadepera Ràdio que es va estrenar a la temporada 2017/18. Al capdavant seu hi ha una de les més veteranes col·laboradores de l’emissora, Maria Glòria Farrés, que al llarg de 25 anys ha difós aquesta música a través dels seus programes. El programa compta amb la realització tècnica de l’Albert Beorlegui.

A les imatges, Ricard Farriol i Joan Trenchs. A sota, Maria Glòria Farrés, directora del programa "Només clàssica".

Darrera actualització: 11.10.2018 | 13:33

Imatges

.