Subvencions a les entitats culturals de Matadepera

Dimarts, 21 de maig de 2019 a les 01:10

El termini per sol·licitar-les acaba el divendres 21 de juny

L’Ajuntament de Matadepera ha aprovat la concessió de subvencions per aquest any destinades a activitats culturals del poble que compta amb una quantia global de 5.000 euros.

El termini per sol·licitar-les comença aquest 20 de maig i acaba el proper 21 de juny.  Segons aquestes bases, les línies d'activitat i acció subvencionables són "Accions, programes i activitats culturals pròpies o bé de caràcter puntual promogudes per les entitats culturals del poble", així com "activitats culturals puntuals realitzades a Matadepera i promogudes per altres entitats o col·lectius de persones físiques i jurídiques".

Poden demanar aquestes subvencions les entitats que desenvolupin activitats culturals, sempre i quan estiguin inscrites com entitats culturals al Registre Municipal d’Entitats, o n’hagin sol·licitat la inscripció o ho facin en la sol·licitud de subvenció; i els col·lectius de persones físiques i jurídiques que desenvolupin programes de caràcter cultural al municipi.

Als enllaços de la dreta d’aquesta pàgina trobareu tota la documentació que es requereix, així com els tràmits i els formularis que cal fer i omplir per optar a l’habitatge.

Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de dilluns a divendres de 8:15 a 14 hores i dimecres de 16 a 19 hores. Per a més informació, 93 787 02 00 i oac@matadepera.cat.

Darrera actualització: 15.05.2019 | 12:00