'Tenors' inaugura un nou cicle d'Arts Escèniques

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 12:55

L'obra es va ajornar en el seu moment per malaltia d'un dels seus integrants. 

En el marc del cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música que organitza un cop més la Regidoria de Cultura, el divendres 8 de febrer a les 8 del vespre el Casal de Cultura acollirà l'obra "Tenors", de Toni Sans, que comptarà amb els tenors Ezequiel Casamada, José Luís González i Miquel Cobos, acompanyats de Dani Garcia i Gustavo Llull al piano. L'obra s'havia de representar inicialment el 26 d'octubre però a causa de la malaltia d'un dels intèrprets va quedar ajornada fins aquest 8 de febrer. 

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria. Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

L'espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d'entrades per a 3 espectacles, hi ha un invitació per a un quart del mateix cicle. L'oferta no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa al Casal de Cultura i al mateix dia de l'espectacle des d'una hora abans.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 15:25