TGO compra Riba Gorina Autocars

Dijous, 10 de gener de 2019 a les 00:05

Emili Riba, el seu principal responsable, hi continuarà vinculat.

La companyia Direxis, a través de la seva filial Transports Generals d’Olesa ha adquirit l’empresa d’autocars matadeperenca Riba Gorina Autocars, en una operació que es va formalitzar el passat 27 de desembre. La compra inclou la totalitat de les accions i participacions socials representatives del capital social de l’empresa fundada l’any 1993, que compta amb una plantilla de set conductors i que realitza el transport discrecional de viatgers i serveis, tant per centres escolars com per a empreses. La marca Riba Gorina es mantindrà activa en el servei.

El matadeperenc Emili Riba, propietari fins ara de Riba Gorina Autocars, va iniciar la seva activitat en el món del transport l’any 1989, precisament a Transports Generals d’Olesa, i quatre anys més tard es va constituir com a societat limitada, començant amb un únic autocar i augmentant-ne la quantitat fins als set actuals. “Ha estat una decisió de futur”, ha comentat Emili Riba a Matadepera.cat. “S’està acostant l’edat en què hagi de començar a pensar en jubilar-me, i com que no hi ha relleu, no volia que es perdés l’empresa, i que els treballadors mantinguessin les condicions que tenen ara, hem fet aquest pas”.

L’empresa mare, Direxis té diverses filials, com Tusgsal, Aerobús, Transports Generals d’Olesa S.A., Masats Transports Generals i Autos Castellbisbal. Gestiona gairebé 1.600 quilòmetres de xarxa de transport públic, dona servei a 37 municipis del país i realitza més de 150.000 serveis discrecionals anuals.

A la imatge, la futura seu, a la Plaça del Casal de Cultura, d’Autocars Riba Gorina, ja gestionada per Direxis, que està previst que entri en funcionament d’aquí a un mes i mig. A sota, Emili Riba quan va ser signatura convidada a la GASETA, en una imatge del 2006. 

Darrera actualització: 10.01.2019 | 10:09

Imatges

.