Tot a punt per a la celebració de la Matadepera rural

Divendres, 12 de gener de 2018 a les 14:00

Aquest divendres arrenca una nova edició de les Festes de Sant Sebastià

Fidels a la cita de cada any i encara amb el record de les festes de Nadal, la Germandat de Sant Sebastià ja té a punt, a partir d'aquest divendres 12 de gener, una nova edició de les Festes de Sant Sebastià que durant onze dies i 72 actes, fins al dilluns 22, recuperaran l'essència de la Matadepera rural.

Encara que el primer dia oficial de les festes és aquest divendres, ja s'han produït diversos actes previs, com anar a triar el pi (Sant Esteve), l'assaig musical de la Baixada del Pi (dilluns 8), i l'Ofrena d'un pi a la Parròquia (dijous 10). Aquest divendres ja hi ha diversos actes destacats: el pi dels nens (17.00h), el tercer torneig Sant Bestiar d'Hoquei Sala (20.00h); la inauguració de sengles exposicions del Col·lectiu d'Art i MeM Fotografia (20.00h i 20.30h respectivament); la Marxa de les Torxes (22.00h), i la posterior encesa de les fogueres i concert de grups locals a l'exterior del pavelló. 

Com cada any, trobareu tota la informació de les festes a l'agenda d'aquesta web però també al banner de la capçalera de la pàgina. 

A la dreta, el pi dels nens, la marxa de torxes i les fogueres, actes centrals d'aquest divendres. 

Darrera actualització: 11.01.2018 | 14:31