Últim dia per apuntar-se a la borsa de treball

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 01:35

El procés selectiu inclou operaris de manteniment, auxiliars administratius, administratius, conserges i treballadors socials.

L’Ajuntament de Matadepera acaba d’obrir un procés de selecció de personal per a formar part d'una borsa de treball. El termini, que es va obrir el passat dissabte 6 d'abril, estarà vigent fins aquest dilluns 15 d’abril.  

El procés selectiu inclou operaris de manteniment, auxiliars administratius, administratius, conserges i treballadors socials. El termini màxim de resolució serà de tres mesos o el termini inferior previst a la convocatòria. La finalització del termini màxim per resoldre sense que s'hagi notificat la resolució administrativa s’entendrà que la sol·licitud està desestimada.

Per a més informació, els interessats es poden adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) situada a la plaça de l'Ajuntament, 1; via telefònica al 93 787 02 00, o per correu electrònic a oac@matadepera.cat. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 8:15 a 14 h., i dimecres de 16 a 19 h.

Us podeu descarregar les bases i formularis a través de l'enllaç que trobareu a la dreta de la pàgina.

Darrera actualització: 11.04.2019 | 14:54