Últim dia per apuntar-se a tres causes benèfiques

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 01:05

El Gran Recapte, l'Operació Nen de Nadal, i la Recollida de Roba tanquen inscripcions.  

Tres de les campanyes benèfiques que han tingut lloc aquests dies a Matadepera tanquen inscripcions. D'una banda, el Gran Recapte, que es durà a terme aquest cap de setmana i que organitza la  Fundació del Banc dels Aliments. La idea, és, com d’altres anys, recollir aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. A Matadepera, s’hi podrà col·laborar a través del Supermercat Condis del carrer Sant Llorenç 6 i per tal d'inscriure's com a voluntari, hom es pot adreçar a la pàgina web www.granrecapte.com. Per altra banda, a l'Escola Ginesta es podran portar aliments fins al proper 14 divendres 14 de desembre. 

Per altra banda, tenim l'organització Samaritan’s Purse  i l’ONG cristiana Decisión en Espanya que han tornat a organitzar la campanya “Operació Nen de Nadal”, que pretén recollir regals per repartir-los als nens i nenes més necessitats de diverses zones d’Àfrica i consisteix en dipositar en una caixa de sabates joguines com nines, camions, peluixos, cotxets, una pilota, o material escolar. No s’han d’incloure aliments, medicines ni cap objecte relacionat amb la violència. Les capses es poden dipositar al Casal de la Gent Gran fins aquest dijous 29 de novembre.

Finalment, aquest divendres és l'últim dia de recollida de roba, que consisteix en dipositar roba a diverses instal·lacions municipals, com al Casal de Cultura, el Casal de la Gent Gran, l’Escola Montcau-La Mola , l’Escola Ginesta, l’Escola Joan Torredemer , l'Escola Bressol Ralet Ralet i la Llar d’infants Sagrada Família.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 13:02

Imatges

.