Últims dies de l'exposició d'Isabel Gestí

Dimecres, 13 de març de 2019 a les 00:05

Al Casal de Cultura, fins aquest dissabte al matí. 

La jove fotògrafa Isabel Gestí Urpí presenta al Casal de Cultura fins aquest dissabte 16 de març l’exposició “Bruixes”, un recull de 25 fotografies espontànies, naturals i quotidianes d’amigues, familiars i dones que l’autora ha conegut al llarg dels seus viatges.

A la presentació de l’exposició, l’autora explica que “al llarg de la història, les bruixes han estat dones sàvies, lliures i valentes, que han decidit ser elles mateixes i teixir a mida la pròpia vida. Actualment vivim un moment en què moltes dones s’estan alliberant de tots aquests prejudicis i estan descobrint la seva pròpia bellesa tan exterior com interior, les seves capacitats innates i la seva llibertat. La societat s’obre cada cop més al despertar femení”.

L’exposició, que és la primera de la fotògrafa, mostra una selecció de les fotografies que l’autora ha fet al llarg de quatre anys amb una càmera analògica. Isabel Gestí és estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i es va iniciar en la fotografia en un curs d’introducció a la fotografia digital, organitzat pel col·lectiu MeM Fotografia de Matadepera.

A la dreta, imatges de la inauguració de l’exposició, el passat dijous 7 de març (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 12.03.2019 | 11:44

Imatges

. .