Una jornada ben solidària i participativa

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 19:30

Més de 40.000 € recaptats i 800 participants.

Les instal·lacions del CD Terrassa van acollir aquest passat dissabte 8 de juny, l’11ª edició del Torneig de Hockey Solidari, que aquest any se celebrava en favor de les entitats terrassenques AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat, Associació Alba, Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada.

Prop de 800 esportistes van participar en les diferents competicions d’hoquei, pàdel, tennis, cursa, caminada i spinning. Els més de 40.000 € recaptats en aquesta onzena edició eleven a prop de 401.000€ la xifra total aconseguida per l’esdeveniment des de l’any 2009, una aportació que ha permès ajudar quaranta tres projectes solidaris al llarg de tot aquest temps.

L’associació ha ampliat la seva família aquest any amb la inclusió del Matadepera 88, que s’afegeix als altres quatre clubs organitzadors: Atlètic, Egara, CD Terrassa i Línia 22. El torneig, que ja ha esdevingut una iniciativa de referència a Terrassa i Matadepera, ha rebut el reconeixement de totes les institucions municipals i esportives, així com de les diverses entitats socials d’aquestes localitats.

La cursa i la caminada van donar el tret de sortida a les 9 del matí. A partir de les 10, l’hoquei,  el pàdel, el tennis i el frontennis, que es van allargar fins a les 7 de la tarda. Durant el dia van tenir lloc també sessions d’spinning dirigides per monitors voluntaris. I, com sempre, la tradicional tómbola solidària va amenitzar la jornada, tot repartint un munt de regals.

L’acte institucional del torneig va tenir lloc a les 12 del migdia i va comptar amb la presència de diverses autoritats locals i esportives, entre elles els alcaldes en funcions de Terrassa i Matadepera, Alfredo Vega i Mireia Solsona respectivament; Quico Sala, regidor en funcions d’esports i comunicació; Montse Royes, regidora en funcions de governació participació i atenció ciutadana de Matadepera; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Laura Márquez, vocal de Hockey Social de la Real Federación Española de Hockey; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; i els presidents dels clubs terrassencs Pere Marcet, del Club Egara, Josep Maria Biosca de l’ATHC, Lídia Martí del CD Terrassa, Raúl Galy del Línia 22 i Ton Pons del Matadepera 88 Hoquei.

A la dreta, diverses imatges del torneig solidari de dissabte (Fotos Torneig Hoquei Solidari).

Darrera actualització: 11.06.2019 | 13:27

Imatges

. . .