Una Vallès Drac Race amb destacada participació local

Dijous, 21 de febrer de 2019 a les 19:50

Genís Zapater guanya en la categoria de 48 quilòmetres

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac va tornar a ser l’escenari per a la cinquena edició de la Vallès Drac Race que va tenir lloc el passat cap de setmana. Amb més de 1150 participants, va mantenir el recorregut de 48 quilòmetres com la prova reina i la mateixa distància 48km amb equips de relleus, complementant-se amb una cursa de 24 quilòmetres, una de 11, a més a més Vallès Drac Kids, el format  infantil de l’esdeveniment que va oferir activitats i animació durant dotze hores per a tota la família.

L’atleta matadeperenc Genís Zapater va ser el més ràpid de la cursa principal, una de resistència en muntanya que compta amb 48,5 km i 2.200 metres de desnivell positiu. Zapater (Ski Club Camprodon) va completar el recorregut en 4:19:49, superant amb claredat els seus companys de podi.

Per altra banda, i en la mateixa cursa, Susanna Cabratosa Fueris va arribar en sisena posició en la categoria femenina completant el recorregut en 7 hores, 11 minuts i 35 segons. I el també matadeperenc Joan Trabal va quedar 13è en la cursa d’11 quilòmetres esquena amb un temps de 52 minuts i 12 segons.

A la dreta, Genís Zapater arribant a la meta (Foto: Vallès Drac Race).

Darrera actualització: 21.02.2019 | 15:09