Promoció econòmica

Des de la seva creació, l'any 2003, la Regidoria de Promoció Econòmica, està treballant en el suport a les petites empreses de serveis i als comerços per millorar la seva competitivitat i pel desenvolupament empresarial. Impulsar la cultura emprenedora, potenciar el comerç i el turisme com a motors d'activitat i la promoció, creació i desenvolupament d'iniciatives empresarials conformen els objectius prioritaris de la Regidoria.

Si vols millorar la competitivitat de la teva empresa, pots fer-ho a través de l'assessorament d'experts que et facilita l'Ajuntament. Per això oferim suport a les persones emprenedores que vulguin iniciar un negoci, assessorant en la realització del pla d'empresa, informació al voltant dels ajuts i crèdits existents. Comptem amb un espai d'assessorament i recursos El Club de l'Emprenedor. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de l'adreça emprenedor@matadepera.cat

També s'ha posat en funcionament un nou servei d'intermediació laboral amb l'objectiu d'apropar als demandants d'ocupació amb les empreses. Aquest servei ofereix informació, orientació i suport a la recerca o millora de l'ocupació; Borsa de treball adreçada a persones i empreses del municipi, i gestió d'ofertes de treball. El servei municipal es troba integrat dins la Xarxa Xaloc Intermediació de la Diputació de Barcelona la qual cosa permet que les persones de Matadepera que busquen feina, pel sol fet d'inscriure's, tinguin al seu abast ofertes de tota la comarca. Les empreses que vulguin cobrir llocs de treball, poden també adreçar-se al servei, on es farà una recerca acurada en funció de les seves necessitats.

Finalment, i a través de Matadepera Comerç, t'acompanyem en la innovació i consolidació del teu comerç a través de l'assessorament personalitzat i el foment de l'associacionisme: la prediagnosi comercial de Matadepera; la diagnosi del comerç de Matadepera i pla d'actuació; i el Pla de dinamització Centre Comercial a Cel Obert.

Pl. de l'Ajuntament, 1 - 08230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 787 02 00
Horari:  
De dilluns a dijous de 8:15 a 14 h. (reserva amb cita prèvia)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 02.07.2019 | 10:01