ESTRUCTURA MUNICIPAL

REGIDORIA DE JOVENTUT

ESTRUCTURA MUNICIPAL

JOVENTUT

Com a pilar del nostre creixement sostenible, necessitem escoltar i donar respostes els joves del nostre poble. La Regidoria de Joventut, a grans trets, té la funció d'assesorar, informar, donar suport i promoure tot tipus d´activitat per aquest col·lectiu.

El Punt Jove és l´oficina on els tècnics i personal de Joventut et podran facilitar tot allò que necessites. Està situat a l'Hotel, un equipament municipal situat al carrer Sant Isidre 35, en els baixos de l'antic Hotel de Matadepera. Al novembre de 2010, i després de diverses etapes, l'hotel va obrir novament com espai juvenil, que acull el Punt Jove, una sala per a les entitats i els col·lectius juvenils i una sala gran polivalent. 

Amb aquest primer equipament juvenil del municipi, l'Hotel pretén donar un nou romb a la dinamització juvenil, apostant per la participació i prenent com a punt estratègic i central el nou equipament, amb totes les oportunitats que ofereix.


El nostre espai virtual de comunicació (www.matadeperajove.cat) també et permetrà trobar tot tipus d´informació d´interés juvenil:

Informació: habitatge, ocupació, etc.EntitatsServeis: telèfons interès, horaris transport públic, etc. Noticies i calendari d´activitats Borsa de treball

Responsable polític   

Marcel·lí Bosch i Muntal   mbosch@matadepera.cat

Ubicació L'Hotel, espai jove
Sant Isidre, 35 08230 Matadepera
Horari

de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda

tardes: horaris a concretar

Contacte

Tel: 93 787 02 5893 787 02 58 
Mail: puntjove@matadepera.cat www.matadeperajove.cat

Enllaços relacionats

Quan cau la Nit
Dijous al Hotel
L'Hotel