NOTÍCIES

Divendres

30/05/2014

Pep Guardiola es casa a l’Ajuntament de Matadepera

L’exentrenador del F.C. Barcelona i actual tècnic del Bayern de Múnic Pep Guardiola s’ha casat aquest matí de dijous en la més estricta intimitat a l’Ajuntament de Matadepera. La notícia que ha sorprès a tothom, portava gestant-se des de feia temps a través del Consulat espanyol a Múnic, i el fet de celebrar-se a Matadepera ha vingut donat per la coneixença personal del jutge de pau substitut de Matadepera Francesc Duch.

Pep Guardiola i Cristina Serra han arribat a l’Ajuntament poc abans de dos quarts de deu, acompanyats del seus pares i dels seus tres fills. Reunits a la Sala de Plens, la cerimònia civil ha estat oficiada pel mateix jutge de Pau substitut i s’ha perllongat durant una mitja hora.

A l’acabar, ja hi havia diversos mitjans de comunicació que, alertats per la notícia, volien obtenir unes imatges. La parella i els seus acompanyants han marxat poc després.

A la dreta, una imatge de l’arribada de Pep Guardiola a l’Ajuntament (Fotos: Matadepera.cat. Reservats tots els drets de publicació).

Gaseta 349