NOTÍCIES

Divendres

19/05/2017

Quarta edició del Festival Esmolat Rock

Joves Agrupats de la Muntanyeta, organitzen, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera i Dijous a l’Hotel, i per aquest cap de setmana, la quarta edició de l'”Esmolat Rock”, un festival de música indie i rock acompanyat d’activitats culturals i de lleure. És obert a tot el públic i l’entrada és gratuïta.

Aquest any, hi ha dues jornades previstes: divendres 19 de maig a l’Hotel, amb concerts que comencen a les 7 de la tarda amb “Valius” i s’allarguen fins a les 12 de la nit, amb DJ Annannas; i dissabte 20 de maig a 2/4 de 5 de la tarda i al Parc Pep Ventura, amb unes actuacions que començaran a 2/4 de 5 amb Joan Colomo i s’allargaran fins a ¼ de 2 de la matinada, quan comenci l’actuació de DJ Gogh.

I a banda dels concerts, aquest any s’han programat més activitats: un Taller de Soundpainting que ofereix dues opcions (músics amb instruments i dinar popular, a cor de veus i dinar popular), i el dinar popular. Ambdues convocatòries tindran lloc dissabte.
Per a més informació sobre el festival, www.esmolat.cat

Programació especial a Matadepera Ràdio
D’altra banda, el 107.1 de la FM seguirà amb tota intensitat la segona jornada l’”Esmolat Rock” amb una programació especial que arrencarà a les 4 de la tarda i que comptarà amb Xavi Almirall i Roger Duch ("On the road"), Carles Artés (tècnic de so del radioteatre de l'emissora), i Marina Comelles, autora d’un radio blog de música).

Gaseta 350