NOTÍCIES

Dijous

18/05/2017

Diners per càmeres i pel Teatre Auditori

Video Veure video

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Matadepera va acollir aquest dimecres 17 de maig al matí, un Ple Extraordinari amb dos punts a l'ordre de dia, el més important dels quals, l'aprovació de l'expedient número 4 de modificació de crèdits del Pressupost d'aquest 2017, uns diners que surten del romanent de Tresoreria fruit del superàvit de l’any passat i que sumen 211.117 €uros.

D’entre les inversions més rellevants, 34.968 €uros que aniran per a càmeres de seguretat, i 108.950 €uros que es destinaran al projecte executiu del Teatre – Auditori en funcions de polivalència. També s’invertiran 15.000 €uros en la conservació i manteniment de l’ascensor del carrer Sant Isidre, 25.000 €uros en treballs forestals d’autoprotecció a la zona de Sant Llorenç dels Pins, i 20.000 €uros més per pavimentació de vies.

Al ple també es va modificar l’ordenança fiscal número 3.19 referida a les tarifes del Camp de Golf Municipal per la qual s’estableix una modalitat d’ús esportiu on el pack de 200 Green Fees tindran un preu de 7 €uros la unitat. La validesa serà de 12 mesos a partir de la data de la compra.

Abans de passar a tractar els temes, l'Alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona va tenir un record per la promotora cultural Francesca Marlet, que va morir el passat 28 de març als 90 anys d'edat. Solsona va repassar breument la seva biografia i les seves nombroses aportacions dutes a terme a Matadepera.

A les imatges, el ple d'aquest dimecres (Fotos: Míriam Vila)


Gaseta 350