NOTÍCIES

Dilluns

17/07/2017

IX Trobada d'Estudiosos de Sant Llorenç

L’edifici El Mirador de Castellar del Vallès acollirà els propers 21 i 22 de novembre la IX Trobada d'estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Precisament aquest 2017 fa trenta anys de la primera trobada que es va celebrar a Matadepera, i al 2013 es va repetir.

“La vitalitat del Parc i l'interès que aquest desperta entre la societat, es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudi que al llarg de tots aquests anys s'han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l'Obac”, han manifestat fonts de l’organització. “Així, aquesta tardor, volem constatar de nou l'interès que hi ha des de diferents àmbits de la ciència en el coneixement i divulgació del Parc”.

Els amants de la natura, dels paisatges i de la cultura, els investigadors i els estudiosos de les diferents branques del saber, tindran en la IX Trobada una excel·lent oportunitat per a intercanviar experiències i crear sinèrgies entre ells i els equips gestors del Parc, tot facilitant eines que millorin la conservació i coneixement del patrimoni natural i cultural.

Tots aquells que hi vulguin col·laborar, poden trobar més informació a
http://parcs.diba.cat/web/agenda/detall/-/journal_content/56_INSTANCE_Mu0c/71785/124768148. El darrer dia per apuntar-s’hi és el 22 d’octubre.


Gaseta 349