NOTÍCIES

Divendres

07/07/2017

Txell Miras, a la 080 Barcelona Fashion

La dissenyadora matadeperenca Txell Miras ha tornat a estar present a la >080 Barcelona Fashion. En aquesta ocasió ha estat presentant “Rococont”, la nova col·lecció que va presentar el passat 27 de juny i que beu de les línies artístiques del rococó, un estil que en el seu temps s’associava al gust modern i que va ser rebatejat pels seus crítics i detractors neoclassicistes amb la paraula Rococó. En el cas de Miras, ha recuperat la idea del que representa l’estil rococó, però modernitzada, fent ús de les juxtaposicions de teixits propis de la dissenyadora, amb entapissats i prisats, combinats amb teles llises de lycra o neoprè.

Miras segueix exagerant volums i modificant la silueta amb l’ús d’elements combinats, com cremalleres, enormes butxaques o tirants reubicats. En consonància amb l’estil artístic amb el qual s’ha inspirat per a la col·lecció, Miras ha creat peces de roba sorprenents, però funcionals, pensades per ser portades, més enllà del seu valor estètic.

Como un pez en el agua
Es tracta d’una altra firma de moda que ha trepitjat la passarel·la de la 080 d’enguany amb la col·lecció “To beach or not to beach” i que té estrets vincles amb Matadepera. “Como un pez en el agua” és una iniciativa de Raquel Pérez i Sandra Puig, nascuda el 2010 com una firma de moda de bany, que utilitza cotons com a matèria prima. La col·lecció que han presentat enguany aposta per formes i tendències atrevides sense renunciar a l’estil, el glamur i l’originalitat, tant en les peces de bany com en elegants mallots i tops.

A la dreta, una imatge de la col·lecció “Rococont”. A sota, “To beach or not to beach”.
Gaseta 349