NOTÍCIES

Divendres

07/07/2017

Comença la programació d’estiu de la ràdio

Enllestida la temporada 2016/17, la 36ª des que va començar les seves emissions, a la Festa Major de 1981, Matadepera Ràdio va començar aquest dilluns 3 de juliol una nova programació d’estiu que s’allargarà fins l’1 d’octubre i que estarà marcada pel seu contingut musical, amb versions estiuenques d’alguns dels seus programes més destacats i la recuperació d’alguns dels programes més rellevants de la temporada.

Repeteix estiu “On the road Esmolat Rock” (dimecres a les 9 del vespre), el programa de Xavi Almirall que recordarà la tercera edició d’aquest festival musical que va tenir lloc al maig. A nivell musical també s’emetrà “Exòtica Ràdio Summer Edition”, amb Toni Martínez, els dilluns a les 9, així com l’”Still Waiting” amb en Marc Clapés els dimarts a les 8. La música clàssica estarà també present amb “Gran Auditori” on Maria Glòria Farrés ens portarà un gran concert cada dijous a les 9 del vespre.

També hi seran “A les portes de Troia”, la proposta històrica de la casa que continua els dimarts a partir de les 9 del vespre, així com l’emissió dels millors contes d’Esther Valero a “Darrera la porta” que passaran per antena dilluns, dimarts i dimecres a les 10 de la nit.

Els informatius continuen també a l’estiu els dijous a les 8 del vespre i en repetició els divendres a la mateixa hora. I finalment, el “Radioteatre”, una de les propostes que ha arribat a les 5 temporades i que oferirà les obres més destacades de l’any els divendres a les 9 del vespre.

Matadepera Ràdio busca nous col·laboradors
Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, Matadepera Ràdio ha anunciat una convocatòria per buscar nous col·laboradors per tal d’acollir, des dels seus estudis del Casal de Cultura, noves propostes que vulguin enriquir una programació radiofònica on hi ha informatius, entrevistes, programes específics musicals i un cop al mes, una obra de radioteatre.

Des del primer moment, el 107.1 de la FM ha estat una escola de futurs professionals de la comunicació però també punt de trobada d’amics per tirar endavant un projecte en comú. Totes aquelles persones interessades poden adreçar la seva proposta a matadeperaradio@matadeperaradio.cat.

Gaseta 349