NOTÍCIES

Dilluns

10/07/2017

Mossèn David deixa la rectoria de Matadepera

Mossèn David Abadías i Aurín, rector de la Parròquia de Matadepera deixarà d'aquí a poques setmanes Matadepera per incorporar-se a les rectories de Sant Vicenç de Mollet i Sant Fost de Campcentelles. La decisió, comunicada pel Bisbe de Terrassa Josep Àngel Saiz Meneses, el passat 29 de juny, afecta a d'altres parròquies del bisbat com Castellar del Vallès, Sabadell, Parets del Vallès o Terrassa. El nou rector serà Javier Fernández Pérez, va ser ordenat prevere el 3 de febrer de 2013 i procedeix a la Parròquia de Santa Maria de Rubí. Comptarà amb la col·laboració del seminarista de la parròquia Pablo Guillem, així com algun altre seminarista que possiblement s’incorporaria durant aquest proper curs 2017/18.

David Abadías va ser nomenat rector de la Parròquia de Sant Joan el 29 de juny de 2008 en substitució de Mossèn Germà Prats, i va entrar com a rector l’1 de setembre del mateix any. Procedent de la Parròquia de la Verge de Fàtima de Granollers, també ha estat delegat episcopal de catequesi.

En el seu escrit del Full Parroquial on ha anunciat el seu trasllat, Mossèn David Abadías ha manifestat “per a mi, arriba el temps del canvi. Acabar una etapa molt feliç i molt plena de benediccions on he tingut l’oportunitat aquests 9 anys d’acompanyar la vostra comunitat parroquial. I de manera molt especial vull agrair a tots els col·laboradors que durant aquests anys, en diversos àmbits i serveis, han donat el millor de si mateixos, amb generositat i il·lusió”.

A la dreta, Mossèn David a principis de juny a Can Roure (Foto: Joan Moreno)
Gaseta 349