NOTÍCIES

Dijous

06/07/2017

Nil Solans es consolida al Mundial Júnior

Després d’una nova victòria, el pilot matadeperenc Nil Solans s’està consolidant com el pilot més destacat del Mundial Júnior de Rallies. El nou triomf ha estat a Mikolajki, Polònia i afegeix al seu pòdium amb el seu copilot Miki Ibáñez, els triomfs obtinguts a Còrsega i Sardenya, consolidant la seva posició per conquerir un títol que cada vegada està més a tocar.

En aquesta darrera prova, disputada el primer cap de setmana de juliol, els pilots es van trobar amb una complicada situació climatològica i la pluja i el fang acumulats van provocar nombrosos errors per part dels pilots participants.

Amb aquesta victòria, el pilot encapçala la classificació general del mundial amb 24 punts d’avantatge en relació al segon classificat, Nicolas Ciamin. El matadeperenc també domina a la categoria WRC·, en aquest cas, amb un avantatge de 36 punts de diferència respecte al seu més immediat competidor, Raphaël Astier.

La propera cita de Solans al Mundial Júnior de Rallies serà a Finlàndia, on podria fer el pas decisiu per assolir el títol.

A la dreta, un moment de la competició. A sota, celebrant el triomf amb Miki Ibáñez.

Gaseta 349