NOTÍCIES

Dijous

13/07/2017

Nou programa ARC amb participació local

La seu de la Federació Catalana de Hockey va ser l’escenari el passat 21 de juny de la signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Hockey i els responsables de les línies masculina i femenina del programa ARC, el matadeperenc Oriol Freixa i Eduard Tubau, per a les dues properes temporades 2017-18 i 2018-2019.

L’ARC és un programa impulsat per la Secretaria General de l’Esport, amb l’objectiu d’incrementar el nivell de l’esport català.
Mitjançant diversos grups o categories, s’estableixen uns objectius generals i específics dins de cada esport, perquè els jugadors vagin assumint, des de petits, les exigències que requereix l’esport d’alt nivell, sense oblidar les seves obligacions acadèmiques.

El programa contempla dues línies, la masculina i la femenina, cadascuna de les quals té tres categories, la sub-16 (que treballa mitjançant concentracions de desembre a març), la sub-18 (amb concentracions preparatòries dels Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques de juliol a novembre) i la sub-21 (que només treballarà en els períodes previs a la celebració de campionats o torneigs en els quals la selecció catalana hagi de participar).

En aquesta nova etapa el principal objectiu del programa serà augmentar la informació per tal d’aconseguir una millor valoració dels diferents jugadors i jugadores que formaran part d’aquest programa ARC. Per aconseguir-ho, els responsables de cada línia visitaran setmanalment als entrenaments dels diferents clubs amb la finalitat d’aconseguir conèixer de primera mà l’evolució dels jugadors i jugadores i mantindran contacte directe amb els directors tècnics dels clubs, per tal de tenir un control el més exhaustiu possible de l’evolució dels jugadors i jugadores.

Gaseta 349