NOTÍCIES

Dilluns

17/07/2017

El Torneig Hockey Solidari passa comptes

Video Veure video

La novena edició del Torneig Hockey Solidari que va tenir lloc entre el 9 i l’11 de juny no només va ser un èxit en participació (1.300 inscrits), sinó també en recaptació, on els més de 46.000 €uros recollits aniran destinats a diverses entitats socials terrassenques.

Aquest passat dijous 6 de juliol la Masia Freixa de Terrassa va ser l’escenari on es va fer entrega dels diners als projectes d’aquest any. Se’n van encrregar Carmen Mas, presidenta de l’associació, i Ivà Morcillo, el seu secretari. El lliurament es va fer fer als representants dels cinc projectes d’aquest any: Creu Roja de Terrassa, Esplai La Fàbrica de Can Tusell, Centre Esplai Guadalhorce, Associació Alba, i Associació La Causa Nostra Laetitiae.

A falta del tancament oficial dels resultats, encara no es pot concretar la xifra final de repartiment però sí que s'ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 € a cada entitat per tal de començar a materialitzar els projectes als quals van destinats els beneficis. La següent entrega es farà una vegada tancats els resultats.

Els representants de les entitats han expressat la il·lusió que els fa rebre aquesta ajuda, especialment els projectes que la rebien per primera vegada com l’Associació ALBA o La Causa Nostra Laetitiae. En aquest sentit, Carmen Mas ha destacat “l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat molt i és d’agrair”.

Per a més informació sobre els projectes la trobareu a l’enllaç d’aquesta mateixa pàgina.

A la dreta, un moment del lliurament de xecs a la Masia Freixa.

Gaseta 349