NOTÍCIES

Dimecres

12/07/2017

Obre “Midó”, un restaurant d’entrepans

Aquest dimecres a partir de les 7 de la tarda obre un nou local de restauració al poble. Es tracta de “Midó”, que està situat al carrer Antoni Genescà 8 (a l’antic “Frankfurt Matadepera”) i que estarà especialitzat en entrepans d’arreu del món.

Els seus responsables són un parella de Matadepera, Lluís Vilaplana (xef del restaurant “El llumí” de Terrassa), i Mireia Fonolleda, que feia temps que volien obrir un local al poble, on poguessin combinar la seva passió per la gastronomia però també pels viatges. “La nostra carta estarà formada en un principi per una dotzena d’entrepans d’arreu del món, els més característics que ens hem anat trobant quan hem viatjat”, comenten, “de manera que, entre d’altres, s’hi podrà trobar el “pulled pork” nordamericà, el “choripan” argentí o el clàssic “bocata de calamares” madrileny”.

L’horari d’atenció al públic serà de 7 de la tarda a 12 de la nit de dilluns a diumenge, i també s’inclou un servei de take away que permet reservar prèviament des de casa a través del 93 787 11 64.

A la dreta, el nou local, aquest dimarts al migdia. A sota, l'entrepà vietnamita.

Gaseta 349