NOTÍCIES

Dissabte

15/07/2017

Última etapa del Camí dels Bons Homes

La Unió Excursionista de Matadepera enllesteix aquest diumenge 16 de juliol, el Camí dels Bons Homes, conegut també com la Ruta dels Càtars, d'uns 180 quilòmetres en total aproximadament. L’itinerari transcorre entre el santuari de Queralt (Berguedà) i el castell de Montsegur (França) passant pels parcs naturals del Cadí-Moixeró, el de l’Alt Pirineu i el regional dels Pirineus de l’Arieja.

La vuitena i darrera etapa a recórrer serà la que va de Camus a Montsegur, per gorges impressionants, com les de la Frau”. Amb 16 quilòmetres de recorregut i 1.335 m. de desnivell acumulat, l’etapa finalitza al Pla dels Cremats i, desprès d’una forta pujada, s’arriba a les restes del Castell de Montsegur, icona del catarisme, en el cim de la muntanya del Pog (1.207 m). El nivel és difícil. La sortida tindrà lloc a les 6:20 del matí des del Pavelló.

Altres informacions, així com els preus de l’autocar, les normes d’inscripció i el pagament es poden fer tot a www.uem.cat. Per apuntar-se a l’excursió cal inscriure’s al mail uem@uem.cat o bé fer-ho per telèfon al 608 096 668. Més informació al web de l’entitat.

A la dreta, el destí final, el Castell de Montsegur.

Gaseta 349