NOTÍCIES

Diumenge

16/07/2017

Càpsules informàtiques d'AIUMA

Els amics de l’Aula Interuniversitària de Matadepera comencen aquest juliol un parell de “càpsules informàtiques”, independents una de l’altra, que tracten temes com infografies, seguretat informàtica o control parental. Totes les sessions tindran lloc al Casal de la Gent Gran i aniran a càrrec del professor Daniel Escofet.

Cada càpsula té un cost de 25 €uros, tot i que és de franc pels socis de l’entitat. Les places són limitades i per inscriure’s, cal fer un ingrés al compte d’AIUMA de l’oficina del BBVA especificant el bloc on hom s’hi vol apuntar: IBAN ES7301828184350201518286.

El primer bloc tindrà lloc els dies 17 i 19 de juliol entre les 6 i les 8 del vespre. La primera sessió portarà per nom “Seguretat informàtica domèstica i anonimat a la xarxa”, i pretén advertir sobre els possibles riscos d’estar exposats a internet, presentant solucions als problemes domèstics que afecten a la nostra seguretat i privacitat.

La segona sessió, titulada "control parental", pretén veure quines són les eines i sistemes que ens ajuden a exercir una supervisió als nostres fills i fomentar un bon ús de la tecnologia.

Gaseta 349