NOTÍCIES

Divendres

28/07/2017

El Conseller d’Interior inaugura la nova Policia

Video Veure video

Un més després que entressin en funcionament, Matadepera ha rebut aquest divendres al migdia la visita del Conseller d’Interior Joaquim Forn per tal d’inaugurar les noves dependències de la Policia Local. Ha estat al migdia i a l’Ajuntament, amb la presència de l’alcaldessa de Matadepera, la regidora de governació Montse Royes, d'altres regidors del consistori, i Xavier Cabot, cap de la Policia Local de Matadepera.

Forn ha estat acompanyat de Jordi Jardí, director general d’administració de seguretat; Núria Colomé, coordinadora de Relacions del Departament d’Interior amb l’Administració Local; Xavier Creus, intendent sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord; Encarna Garcia, cap de Servei de Suport al Sistema de Seguretat de la Direcció General de Coordinació de la Policia de Catalunya, i Xavier Rius, director de l’Oficina de Coordinació de la Xarxa Rescat.

A l’Ajuntament s’ha signat el llibre d’honor i s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Matadepera per a l’adhesió a la Xarxa Rescat de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya.

Tot seguit, la comitiva s’ha traslladat a les noves dependències policials, on s’ha tallat la cita d’inauguració de la nova comissaria, s’han visitat les instal·lacions amb les explicacions de Xavier Cabot i s’ha procedit als parlaments finals, que han comptat amb el mateix cap de la Policia Local Xavier Cabot, l’alcaldessa Mireia Solsona i el conseller d’Interior Joaquim Forn. També s'ha aprofitat la visita per visita per entrar a les dependències dels Bombers de Matadepera.

A la dreta, dos moments de la visita del conseller (Fotos: Miquel Badia).

Gaseta 350