Jan Margarit, campió d'Europa d'Skyrunning

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 18:55

El matadeperenc va guanyar la International Veia SkyRace.

Després de guanyar el 7 de setembre la International Veia SkyRace a la localitat italiana d'Alpe Gomba, el corredor matadeperenc Jan Margarit es converteix en el campió d'Europa d'skyrunning. Després de 31 quilòmetres de recorregut i 2.600 metres de desnivell positiu, el català va passar la línia de meta i va demostrar un clar domini en aquesta mena de terrenys, amb trams amb dificultats tècniques i una ascensió de fins a 2.540 metres d'altitud.

Margarit ha travessat la línia d'arribada després de 2 hores, 53 minuts i 57 segons, amb més de 5 minuts de diferència amb el segon en el podi, Roberto Delorenzi. En l'últim mes i mig, el corredor vallesà ha aconseguit tres victòries significatives. L'or en el campionat europeu i el primer lloc en les curses de Rosetta Skyrace i Skyrace Comapedrosa.

A la imatge, Jan Margarit al podi de la International Veia SkyRace. Foto de la International Skyrunning Federation.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 19:03